Contact: 0252 629 650 of mail ons

Wie zijn wij

Damen Adviesbureau is actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, kredieten, sparen en beleggen. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met tientallen banken en verzekeraars.

Al onze activiteiten zijn gericht op advies: zorgen voor de inkoop en het beheer van verzekerings- en financieringscontracten van onze particuliere en zakelijke klanten.

Onze mensen leveren hierbij een hoog kennisniveau op het gebied van verzekeringstechniek en de bijbehorende fiscale- en juridische wetgeving. Deze kennis vindt u terug bij acht gemotiveerde mensen die gezamenlijk meer dan 210 jaar branche-ervaring hebben.

 

Uw onafhankelijke adviseur

Goed advies is belangrijk. Zeker wanneer u zich oriŽnteert op onderwerpen die te maken hebben met uw financiŽle zekerheid. Maar wanneer is een advies goed? Degene die u een advies geeft moet deskundig zijn. Maar de adviseur moet ook de intentie hebben om u echt van dienst te zijn. Damen Adviesbureau is aan geen enkele partij gebonden. De acht medewerkers kennen de financiŽle markt en de product-oplossingen goed.

Met onze hulp kunt u vertrouwen op financiŽle zekerheid. Nu en in de toekomst.

Leveringsvoorwaarden

Voor al onze diensten geldt dat wij erkende leveringsvoorwaarden hanteren, genaamd Dienstenwijzer (zie hieronder). Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor onafhankelijke financiŽle intermediairs Adfiz en het klachteninstituut KIFID. Wij worden periodiek gescreend door de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM).

Onze Dienstenwijzer

Dienstverleningsdocumenten:

Dienstenwijzer

Vergelijkingskaarten:

Algemene voorwaarden

Privacy statement en Privacy kaart