Contact: 0252 629 650 of mail ons

Hypotheek

Als u een huis wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. De fiscale spelregels zijn telkens veranderd. Banken worden steeds strenger. Wij kunnen in een vroeg stadium bepalen wat haalbaar lijkt qua hypotheek. Zodat u meer gericht kunt zoeken op de woningmarkt.

Bij een compleet hypotheekadvies houden we rekening met uw inkomens, de prognoses van ouderdomspensioenen en nabestaandenpensioenen, vermogen, overwaarde van uw huidige woning, bestaande levensverzekeringen, etc. We berekenen de bruto en netto maandlasten, bij verschillende scenario's: overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en (heel) lang leven. Zodat u weet wat uw netto besteedbaar inkomen is. Nu en in de toekomst. Het hele traject begeleiden wij, totdat u naar de notaris kunt voor de eigendoms- en hypotheekakte en de sleutel.

Bij verbouwingsplannen, of het einde van de rentevaste periode, adviseren wij u ook graag. We zoeken samen met u naar de beste oplossingen en alternatieven.

Bieden op huis, met voorsprong? Wees andere bieders voor met een Financiële Check. Dit is een goede indicatie van wat jij kunt lenen. Met zo’n financieringsverklaring weet je vooraf wat je kan bieden. Zo kan jij een superscherp eerste bod doen. En je kan aan de verkoper vooraf laten zien dat jij het huis ook echt kan kopen. Dat geeft jou een flinke voorsprong op andere kopers. Definitieve duidelijkheid krijg je na de aanvraag van de hypotheekofferte. 

Bel voor meer informatie en andere tips 0252-629650. 

Vergelijkingskaarten: 

Hypotheek

Vermogen opbouwen

Risico's afdekken