Contact: 0252 629 650 of mail ons

Huis huren-kopen

Huis huren

Als huurder van een woning is het verstandig om uw inboedel en aansprakelijkheid te verzekeren. Glasbreuk is meestal via de verhuurder verzekerd.

Huis kopen

Als eigenaar van een woning kunt u de opstal (de woning) verzekeren en het glas. Dat is meestal ook een eis bij de hypotheek. Maar als er een Vereniging van Eigenaren is, verzekert de VVE het hele gebouw. U kunt dan zelf eventueel het meerwerk in uw appartement verzekeren. 

 Woonpakketpolis

Een pakketpolis is meestal het voordeligste. De basisdekking is brand, diefstal, storm en waterschade, uitgebreid met een aantal andere gebeurtenissen. De meeste mensen kiezen echter voor een allrisk dekking, waarbij bijna alle gevaren gedekt zijn. Bijvoorbeeld ook apparatuur laten vallen, dranken of verf omgooien op meubels of vloerbedekking, etc.

Uw kostbare en mobiele apparatuur kan ook buitenshuis verzekerd worden. Sommige verzekeraars geven daarvoor standaard dekking, terwijl anderen een toeslag rekenen.

Wij vergelijken voor u premies en voorwaarden. Bij schade kunt u ons inschakelen en zorgen wij dat het goed geregeld wordt.